Alan Menken Net Worth

Full NameAlan Menken
Net Worth$10 Million
Date Of BirthJuly 22, 1949
Place Of BirthNew Rochelle, New York, U.S.
Height1.68 m
ProfessionFilm score composer
EducationNew York University
NationalityAmerican
SpouseJanis Menken
ChildrenAnna Menken, Nora Menken
ParentsNorman Menken, Judith Menken
SiblingsLeah Menken, Faye Menken
Twitterhttps://twitter.com/aimenken
IMDBhttp://www.imdb.com/name/nm0579678/
AwardsAcademy Award for Best Original Song, Academy Award for Best Original Music Score, Golden Globe Award for Best Original Song, Tony Award for Best Original Score, Grammy Award for Best Song Written for Visual Media, Golden Globe Award for Best Original Score, Grammy Award for Song of the Year, Drama …
NominationsGrammy Award for Best Musical Theater Album, Primetime Emmy Award for Outstanding Original Music And Lyrics, BAFTA Award for Best Film Music, Critics’ Choice Movie Award for Best Song, Grammy Award for Best Compilation Soundtrack for Visual Media, Critics’ Choice Award for Best Composer, Outer Criti…